Friluftsskole i Lavangen

10., 11. og 12. august skal det arrangeres Friluftsskole i Lavangen for barn i alderen 10 – 13 år. Informasjon ble sendt ut rett før skoleslutt. Det er fortsatt 3 – 4 ledige plasser, så for de som er interessert er det bare å ta kontakt med Kolbjørn på Frivilligsentralen. Det er ingen deltakeravgift. Første oppmøte er på Frivilligsentralen (og ikke Fjellkysten som først nevnt) mandag 10. august kl. 0900. Friluftskolen varer fra kl. 0900 – 1500 de tre dagene.

Arrangørene ordner med 2 måltider i løpet av dagen; frokost og lunsj. Ellers stiller arrangørene med fellesutstyr. Deltakerne må ordne med skyss til oppmøtestedet kl. 0900 og henting etterpå, og ellers stille med uteklær for anledningen, alt etter vær og føre.

Bak arrangementet står Ofoten Friluftsråd, Lavangen kommune og Lavangen Frivilligsentral. Lavangen Fjellvandrerlag stiller med instruktører. To mann har foreløpig sagt seg villig, men vi trenger en – to personer til, gjerne en kvinner. Så om det er noen medlemmer av laget som har lyst til å bidra på Friluftsskolen, ta kontakt med Arnljot Teigland på tlf. 91590416 eller Kolbjørn på tlf. 48064520.

Detaljene for skolen, og aktivitetene som skal foregå vil bli fastsatt i møte mellom Frivilligsentralen og instruktørene fra Fjellvandrerlaget. Vi satser på å ha det sosialt, og aktiviteter kan f.eks. være hvordan tenne bål, pakking av sekk, kart og kompass, natursti, m.m. Noen turer blir det nok også.