Flott åpning av Holmenhuken

Korpset spiller ved åpningen av Holmenhuken
Foto: Ole Johnny Røstvold

I et forrykende flott vær ble nærmere 80 personer med på Ordførers tur og offisiell åpning av Holmenhuken. Lavangen skolemusikk, under ledning av Hans Erik Børve, spilte. Fjellvandrerlagets leder, Per Thrane, redegjorde for beslutsprosessen forran byggingen av gapahuken. Ordfører Hege Rollmoen holdt tale og projektleder Roy Hansen sa noen ord om økonomien rundt byggeprojektet. Etter avdekking av navneskilt ble det servert grillmat tillaget på den nylig ferdigstilte grillplassen. Stort takk til alle som møtte opp og til komiteen for arrangementet.

Per Thrane, leder for fjellvandrerlaget
Foto: Heidi Maria Karlsson
Hege Rollmoen, ordfører i Lavangen
Foto: Heidi Maria Karlsson
Roy Hansen, projektleder Holmenhuken
Ordfører avdekker navneskiltet
Foto: Per Thrane
Flott skilt laget av Skogen Tre
Foto: Gunn-Marit Johnsen