Lavangsvekka 2015

Lavangsvekka nærmer seg, og fjellvandrerlaget blir å være nokså aktiv i år, bl.a. grunnet lagets 25-årsjubileum.

Onsdag 24. juni: På ettermiddagen vil fjellvandrerlaget arrangere natursti for barn og unge på Nesset. Der vil også sykkelklubben arrangere sykkeldag. Fjellvandrerlaget og sykkelklubben vil i fellesskap fyre opp grillen og servere grillmat.

Torsdag 25. juni: Årets første sommertur vil bli en familievennlig tur i Soløybotn, jfr. turprogrammet. Turen starter kl. 1600 med frammøte ved ungdomshuset på Soløy. Turen går opp til hengebruene over Stuggedalselva og Hesjevikelva, før returen tilbake til start. Turleder er Per Thrane.

Fredag 26. juni: Her planlegger laget å ha en stand/bod utenfor Spar utover dagen og ettermiddagen. Vi håper å kunne by på et par overraskelser der!

Fredag 26. juni: Kl. 1800 går vår tradisjonelle topptur til Spanstinds østtopp, med start på Bukkemyra, jfr. turprogrammet. Turleder er Jan-Ivar Strømseth.

Medlemmer som ønsker å bidra på de ulike arrangementene bes ta kontakt med medlemmer av styret. Så får vi håpe at det har regnet fra seg til Lavangsvekka starter mandag 22. juni, og at vi får sol og sommer den «vekka».

Vi viser for øvrig til et mer detaljert program som etter hvert kommer fra Lavangsvekkekomiteen.