Stand utenfor Spar

Diverse nyheter

Da er Lavangsvekka 2015 over for denne gang. Fjellvandrerlaget var aktiv med fire arrangementer, hvorav to fotturer. Deltakelsen på naturstien på Nesset onsdag kveld var bra. Foruten spørsmål om naturen, måtte deltakerne løse praktiske oppgaver (bl.a. klatring i tau oppetter et tre, kasting av ball, stabling av vedkubber, m.m.). Etter målgang vanket det pølse, saft og is, samt at alle deltakerne fikk premie.

Dessverre var ikke været det aller beste i år, slik at deltakelsen på turene ikke var all verden – to som gikk Soløybotnturen torsdag og tre som gikk til Spanstind fredag kveld i tåke og kaldvær, og jammen kom de seg til topps!

Fredag formiddag hadde Fjellvandrerlaget en stand/bod utenfor Spar samtidig som Frivilligsentralen solgte grillmat (som dog ble servert innendørs p.g.a. kaldt vær). Laget fikk presentert sitt nye banner, samt solgt noen reklameartikler. Vi solgte også turkart og vervet medlemmer. Til tross for varm kaffe og kakao, måtte Per-Kyrre skaffe tilveie en noe original terrassevarmer i boden…

Fjellvandrerlaget har gått til anskaffelse av en del artikler i forbindelse med 25-årsjubileet; blå t-skjorter, merker til å feste på klær/ryggsekker/ol, pins, turkopper, samt vårt nye banner. I tillegg har vi noen igjen av de sorte t-skjortene, samt at vi har turkart og 30-trimkort til salgs.

Artiklene kan kjøpes ved å kontakte Arnljot Teigland på tlf. 91590416.

Prisliste:

  • Blå t-skjorter m/flerfarget logo (str. S til XXL) – kr. 130,-
  • Sorte t-skjorter m/lagsnavn (str. M til L) – kr. 100,-
  • Turkopper (blå Fold-a-cup) m/ensfarget logo – kr. 50,-
  • Tøymerker (både til å stryke på og sy på) – kr. 50,-
  • Pins m/flerfarget logo – kr. 20,-
  • Turkart over Lavangen m/omegn – kr. 125,-
  • 30-trimkort for inneværende sesong – kr. 200,-
Blå t-skjorte
Blå t-skjorte
Sort t-skjorte
Sort t-skjorte

Tøylogo

Pins
Pins
Turkart
Turkart