Ny trimkasse på Spanstind øst

Søndag 21. september fikk østtoppen på Spanstind ny trimkasse og ny turbok. Det var dessverre ikke vær til å remerke løypa. Tåka hang tjukk over Spanstind, og frosten hadde bitt seg fast fra ca. 1000 meter.

Den gamle turboka (kladdeboka) var utskrevet, og ble byttet ut med ei ny turbok. Den gamle boka vil bli tatt vare på, hvis det skulle være noen som går 30-trimmen som har behov for å dokumentere sitt nærvær på toppen.

En kort gjennomgang av den gamle boka viser at det har vært 650 besøkende på østtoppen så langt i 2014. Det har vært folk på toppen fra det ganske land (men ikke alle skriver hvor de er fra). Foruten Norge, har det vært besøkende fra 11 ulike land; Russland, Finland, Sverige, Italia, Nederland, Tyskland, Irland, Belgia, Frankrike, Tsjekkia og – selv om de ikke ble 100% selvstendig – Skottland!!

Den sist besøkende i 2013 var oppe 27. oktober, og den første besøkende i 2014 var oppe og så sola 14. januar. Ellers har de 650 turgåerne gått i løpet av mars til september, dvs. nær 93 personer på toppen pr. måned. Det vil igjen si vel 3 personer pr. dag. Den 27. juli i år var det flest på toppen på en dag; 36 stykker.

1 Ny trimkasse Spanstind

2 Ny trimkasse Spanstind

3 Ny trimkasse Spanstind
Varden med den gamle granathylsa – som nå har gjort sitt..